OHJELMAA TILAISUUKSIIN

OHJELMAA TILAISUUKSIIN

Tilaa hetki hersyvää naurua!

Ryhmämme ammattinäyttelijät- ja muusikot taipuvat moneen ja luovat tapahtumastasi ikimuistoisen olipa kyse sitten polttareista, synttäreistä, yrityksesi koulutus- tai virkistyspäivästä. Tarvitsetpa sitten esitystä, koulutusta tai vaikkapa juontajaa, Riskiryhmästä löydät tarvitsemasi! Tarjoamme ryhmällesi toiveidesi mukaisesti huumoria hersyvän esityksen, joka mahdollistaa rentoutumisen porukan kesken ja irrottelun impron keinoin. 

Mottomme on:  Ota riski, tee se ryhmässä, ja sen mukaisesti esityksemme sisältävät rennon tunnelman, joka saa tiukimmankin kaverin nauramaan itselleen. 

Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan mitä saamme yhdessä aikaan! Katso alla suosituimmat konseptimme. 

SUOSITUIMMAT KONSEPTIMME

30 MINUTTIA TALON TAPAAN

30 minuuttia aikaa. Ei suunnitelmaa. Mitä vain voi tapahtua. Improvisoimme puolen tunnin mittaisen näytelmän, jonka nimen ja päähenkilön saamme yleisöltä. Mitä esimerkiksi tapahtuu toimitusjohtajalle Kanarialla tai miten morsian selviytyy joulukinkun paistosta anoppilassa? Kaikki on mahdollista – sinä päätät!

IMPROA KAIKILLA MAUSTEILLA

Röhönaurattavia sketsejä, herkkiä tunteita, kyyneleitä ilosta ja surusta – kaikki on improvisoitua! 

Tilaa esimerkiksi 20-, 30- tai 45 minuuttinen improvisoitu sketsipaketti, jossa yleisö pääsee vaikuttamaan kohtausten sisältöön. 

IMPROVISOITU MUSIIKKI SHOW

Improvisoituja musiikkinumeroita tilaisuuteesi! Musiikki-improshow voi pitää sisällään esimerkiksi tangoa, poppia, balladeja, rockia, räppiä tai vaikka oopperaa. 1-3 näyttelijää ja yksi muusikko muodostavat kokoonpanon joka nostaa juhliesi tunnelman kattoon. 

MUSIIKKI SPECIAL

Musiikki on Riskiryhmän vahva osaamisalue ja voimme räätälöidä sinulle juuri sellaisen musiikkiesityksen kuin haluat! Jos haluat kuulla potpurin suosikkikappaleistasi, kavalkadin parhaita musikaalinumeroita tai vaikka setillisen ikivihreitä sävelmiä, ota meihin yhteyttä. 

YLLÄTYSLAATIKKO

Haluatko yllättää vieraasi? Nyt se on mahdollista! Soluttaudumme tilaisuuteesi valetarjoilijoina, jotka aiheuttavat positiivista hämmennystä. Valetarjoilijat voivat myös esittää flashmob- tyylisen ohjelmanumeron, joka voi olla vaikkapa joukko sketsejä tai vaikka  rakkauslaulupotpuri. Taivas on rajana kun yllätyslaatikko avautuu. 

VOI ELÄMÄÄ

Yhtä yleisön edustajaa haastatellaan hänen elämästään, lapsuudesta nykyhetkeen. Haastattelun pohjalta esiintyjät rakentavat pienoisnäytelmän hänen elämästään. Esitys sopii hyvin myös työpaikoille, jolloin esitys käsittelee koko työyhteisöä.

FANTASIA

Esitys joka räätälöidään tarkasti sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. 

IMPROA LAPSILLE JA NUORILLE

Riskiryhmän improahjossa opitaan vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja yhdessä nauraen. Lapsille ja nuorille suunnattu improvisaatio hetki korostaa toisen ideoiden huomioimista ja hyväksymistä samalla rohkaisten uusiin tilanteisiin hyppäämiseen ja parhaimmillaan pelosta irti päästämiseen. Näyttelijän ja muusikon avustuksella jokainen löytää varmasti jonkin uuden positiivisen kuvan itsestään, oli se sitten tarinankertoja, laulaja tai ryhmää koossapitävä voima. Yhteisen kokemuksen jakaminen tuo lapsia ja nuoria lähemmäs toisiaan ja nostattaa yhteishenkeä korvaamattomalla tavalla. Sisältö räätälöidään yksityiskohtaisesti ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

Ikäsuositus: 7v. Alkaen
Kesto 90min.
Ryhmäkoko 10-12 henkilöä
Ohjaajat: näyttelijä ja muusikko. 

 

Muista katsoa myös Riskiryhmän kehittämät pitkät koko illan improvisoidut näytelmät, joista voit valita tapahtumaasi sopivan esityksen!