KOULUTUKSET

Tilaa hetki hersyvää naurua! Tarjoamme ryhmällesi ohjatun tilaisuuden, joka mahdollistaa rentoutumisen porukan kesken ja irrottelun impron keinoin.

IMPROHASSUTTELU

Polttarit? Synttärit? Firman koulutus- tai virkistyspäivät?

Riskiryhmän ohjattu improhassuttelu sisältää naurua, irrottelua ja totaalista mokaamista. Improvisaatio rentouttaa tunnelman ja saa tiukimmankin kaverin nauramaan itselleen. Näyttelijän ja muusikon avustuksella jokainen huomaa osaavansa kertoa tarinoita, laulaa lauluja ja olla rohkea.

Kesto: 90 minuuttia
Ryhmäkoko: max. 20 henkilöä
Ohjaajat: näyttelijä ja muusikko

IMPROA LAPSILLE JA NUORILLE

Riskiryhmän impronahjossa opitaan vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja yhdessä nauraen. Lapsille ja nuorille suunnattu improvisaatiohetki korostaa toisen ideoiden huomioimista ja hyväksymistä samalla rohkaisten uusiin tilanteisiin hyppäämiseen ja parhaimmillaan peloista irti päästämiseen. Näyttelijän ja muusikon avustuksella jokainen löytää varmasti jonkin uuden positiivisen kuvan itsestään, oli se sitten tarinankertoja, laulaja tai ryhmää koossapitävä voima. Yhteisen kokemuksen jakaminen tuo lapsia ja nuoria lähemmäs toisiaan ja nostattaa yhteishenkeä korvaamattomalla tavalla.

Sisältö räätälöidään yksityiskohtaisesti ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Ikäsuositus 7 v. alkaen
Kesto: 90 minuuttia
Ryhmäkoko: 10–20 hlö
Ohjaajat: näyttelijä ja muusikko

KOULUTUKSET MYÖS:

www.elinaaalto.fi