RISKIMENU

30 MINUUTTIA TALON TAPAAN

30 minuuttia aikaa. Ei suunnitelmaa. Mitä vain voi tapahtua. Improvisoimme puolen tunnin mittaisen näytelmän, jonka nimen ja päähenkilön antaa tilaaja. Mitä esimerkiksi tapahtuu toimitusjohtajalle Kanarialla tai miten morsian selviytyy joulukinkun paistosta anoppilassa? Kaikki on mahdollista – sinä päätät!

IMPROA KAIKILLA MAUSTEILLA

Röhönaurattavia sketsejä, herkkiä tunteita, kyyneleitä ilosta ja surusta – kaikki on improvisoitua! Tilaa esimerkiksi 20-, 30- tai 45-minuuttinen improvisoitu sketsipaketti, jossa yleisö pääsee vaikuttamaan kohtausten sisältöön.

MARINOITU MUSIIKILLA

Tilaa improvisoituja musiikkinumeroita tilaisuuteesi! Musiikki-improshow voi pitää sisällään esimerkiksi tangoa, poppia, balladeja, rockia, räppiä, oopperaa… 1–3 näyttelijän ja yhden muusikon muodostama kokoonpano tekee juhlastasi saletisti paremman!

MUSIIKKI SPECIAL

Musiikki on Riskiläisten vahva osaamisalue ja voimme räätälöidä sinulle juuri sellaisen musiikkiesityksen kuin haluat! Jos haluat kuulla potpurin suosikkikappaleistasi, kavalkadin parhaita musikaalinumeroita tai vaikka setillisen ikivihreitä sävelmiä, ota meihin yhteyttä!

PIILOPULLO

Haluatko yllättää vieraasi? Nyt se on mahdollista! Soluttaudumme tilaisuuteesi valetarjoilijoina, jotka aiheuttavat positiivista hämmennystä. Valetarjoilijat voivat myös esittää flashmob-tyyppisen ohjelmanumeron, joka voi olla vaikkapa joukko sketsejä, rakkauslaulupotpuri tai mitä ikinä yhdessä keksimmekään!

FANTASIA

Räätälöimme improvisaatioesityksen juuri sinun toiveidesi mukaan!

P.S. Kaikki tuotteet voivat sisältää yllätystäytteen.

RISKIRYHMÄN KEHITTÄMÄT ESITYKSET

SNAP – LEIPÄÄ JA SIRKUSHUVEJA

Snap on spontaanisti reagoiva, mustan huumorin sävyttämä esitys, joka kommentoi ja juhlistaa digitalisoituvaa arkeamme. Siinä ruoditaan päivän kuumimpia puheenaiheita ja sosiaalisen median ilmiöitä. Lyhyet improvisoidut näytelmät ja katsojien kanssa ideoidut kohtaukset muodostavat puolitoistatuntisen kokonaisuuden. Lavalla kolme näyttelijää ja muusikko. Snap on kehitetty yhteistyössä ohjaaja Hilkka-Liisa Iivanaisen kanssa. Ensi-ilta oli Teatteri Jurkassa 2016.

PÄIVÄN LÖÖPPI

Riskiryhmän improvisoitu koko illan näytelmä alkaa yleisön valitsemasta päivän uutisesta ja siitä nousseista aiheista. Näin ajankohtaista esitystä et ole ennen nähnyt! Lavalla neljä näyttelijää ja muusikko.

VOI ELÄMÄÄ!

Yhtä yleisön edustajaa haastatellaan hänen elämästään, lapsuudesta nykyhetkeen. Haastattelun pohjalta esiintyjät rakentavat pienoisnäytelmän hänen elämästään. Esitys sopii myös työpaikoille, jolloin esitys käsittelee koko työyhteisöä.